menu Programma

You Took It All

Derde hoofdstuk van het videoclip-album Obsidian // Silk door nieuwe maker REINDIER

word nu veenfriend

Op 14 mei verscheen You Took It All, het derde hoofdstuk van het videoclip-album Obsidian // Silk van nieuwe maker REINDIER. Obsidian // Silk is een drieluik in de vorm van een album, een korte film en een popconcert over de ontdekking van zijn identiteit, seksualiteit en gender. You Took It All gaat over de impact van het (letterlijk) verliezen van je stem.
De in totaal vijf nummers worden uiteindelijk in zijn volledigheid gelanceerd als album, korte film en theaterproductie.

Bekijk en beluister ook Aphrodite & Tentacles en Snow, het eerste en tweede hoofdstuk van het album.

Over REINDIER
Theatermaker en popmuzikant Reinier van Harten (1991) studeerde in 2017 af aan het Conservatorium van Amsterdam, op geheel eigen wijze: met een specialisatie mime aan de Academie voor Theater en Dans te Amsterdam. Zijn performances begeven zich op het snijvlak van muziek, theater en popcultuur en geven - zonder pamflettistisch te zijn - vorm aan thema’s als gender en inclusie. Hij tourde langs podia als de Melkweg, de Oosterpoort en TivoliVredenburg, bracht in 2015 zijn eerste EP Porcelain uit, en organiseerde een uitverkochte clubavond, CLUB REINDIER, in Paradiso. Zijn voorstelling Cyberhuman nam de bezoekers van Theaterfestival De Parade en het Amsterdamse Bostheater mee in een futuristische, muzikale trip over de maakbaarheid van de mens. Zijn verhalen vol curieuze karakters vertaalt hij naar hybride performances van popmuziek en theater.